Κυριακή, Μαΐου 7

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

ΕΙΣΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ! ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ 17% ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Τα Τροϊκανά ανδρείκελα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η....

Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας παρέδωσαν το 17% των μετοχών της ΔΕΗ και το 40% των λιγνιτικών στο γερμανικό Δημόσιο»

Η συγκυβέρνηση των τροϊκανών ανδρείκελων των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς, εκχώρησε το 40% των λιγνιτικών μονάδων και το 17% των μετοχών της Δ.Ε.Η, που βρίσκεται στο ΤΑΙΠΕΔ στους Γερμανούς.
Το 17% των μετόχων της ΔΕΗ ανήκει στην Γερμανική εταιρεία RWE, όπως αποκαλύπτεται με σχετική ερώτηση που είχα καταθέσει στην Βουλή, (Δείτε την ερώτηση εδώ: http://bit.ly/2fSVYX1), που σημαίνει ότι εκχωρείται στην γερμανική δημόσια εταιρεία ηλεκτρισμού.

ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ...ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...ΑΦΕΡΙΜ ΡΕ

ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ! ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΑΙ! ΣΚΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

Αυτοί είναι οι νεοέλληνες! Δείτε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ κατά τον χθεσινό τελικό κυπέλλου! Υποτίθεται φιλικά σωματεία και οι...
δύο σύλλογοι προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη, αλλά αλληλοσφάζονται! Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι σκύβουν το κεφάλι στους τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ, στον Σόιμπλε και τη Λαγκάρντ που τους κόβει μισθούς, τους στέλνει στην ανεργία, τους παίρνει την Πατρίδα και τους σκοτώνει τις ζωές!
Μετ'ά λέμε ότι δεν μας αξίζει η τύχη που έχουμε!


ΥΠΟΨΙΝ ..ΕΤΣΙ; ΣΗΜΕΡΑ....


Ποδηλατικός γύρος Αθήνας - Οι σημερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ποδηλατικός γύρος Αθήνας - Οι σημερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων σε αρκετές οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων θα ισχύσουν την Κυριακή από τις 07.00 έως τις 14.00 λόγω της διεξαγωγής του «24ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας».
Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν ως εξής:
Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Πλ. Ομονοίας.
Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Πλ. Συντάγματος.
Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ...



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ- 
ΑΠΟΚΑΛΕΙ ¨"ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ" 
ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ!
Ο δεύτερος βοηθός του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, 
Γιώργος Καλφόγλου, αναγνώρισε...
κάπως αργά το λάθος του να μη σηκώσει το σημαιάκι στο οφσάιντ γκολ του Πέδρο 
Ενρίκε για το 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου